ANKETA: Hlasujte o to, zda by bylo dobré, aby Elit'ácký web měl komunitní profil na Facebooku

29.09.2023 21:22

 

    Je to tak. O tom, zda by bylo dobrým nápadem (respektive konstruktivním a smyslným přínosem) pro tento web mít facebookový profil, jsem přemýšlel už před časem a aktuálně je tomu tak znovu. Popravdě si už nevzpomenu, kdy že to naposled bylo, ale určitě tento rok. :-D A jaký by byl vlastně účel založení profilu Elit'áckého webu? Upřímně nijak přelomový - byl by v podstatě na stejné bázi, jako jsou ze současnosti jedny z nejznámějších stránek Vietcong.COM, ,,Vietcong je stále naživu / Vietcong is still alive-game'' a {G.S} Team (official) .

Například na druhém jmenovaném profilu (z jehož názvu je už na první pohled zjevné), že jeho aktivita je zaměřena především pro hráče, kteří se snaží udržovat hru Vietcong doslova naživu (hlavně jeho zakladatel - hráč Evex_CZ) a taktéž poskytovat radu bud' novým hráčům, nebo navrátilcům informace o tom, jak Vietcong po několikaletém pádu GameSpy, zprovoznit, aby se herní servery uvedly hráči do zobrazování. Zkrátka tedy - vytváření nových příspěvků at' už administrátory (vlastníky těchto profilů), tak příspěvky od hráčů (návštěvníků) samotných.

Prakticky totéž by se odehrávalo na potencionálně novém profilu Elit'áckého webu. Nicméně nejsu si úplně jistý, jestli není zbytečné zakládat na Facebook profil jen proto, aby se na něm upozorňovalo, že se na webu vyskytla Novinka (například rozhovor s hráčem, článek na konkrétní téma, anketa a další zajímavosti). Jinými slovy vše, co doposud bylo pro věrné hráče Vietcongu publikováno od roku 2012, kdy Elit'ácký web vznikl. Nicméně skutečně - takových profilů o hře je napříč sociální sítě Facebook dost a nejsu opravdu si jistý, zda by to bylo pro tento web a pro Vietcong oživením. Proto bych rád, aby každý, kdo zavítá na tento článek, Vás chtěl poprosit, aby jste vyjádřili v anketě svůj hlas a na základě výsledků by se pak vidělo, zda bych profil na Facebooku reálně pak založil.

Hlasování má být tedy vyjádřením Vašeho názoru, zda tento nápad posléze provést. Díky za Vaše nezávazné hlasy, ačkoliv každý bude mít svoji váhu. Sám su totiž nerozhodný a tak se obracím na Vás, návštěvníky tohoto webu, aby jste mi zkusili pomoct.

¨

Administrátor Elit'áckého webu Joe Crocker_cz