ANKETA + VIDEA: Vietcong - datadisk ,,Hell in the Jungle''

15.05.2022 18:11

 

    Je to již nějakou dobu, co se mezi hráči sem tam hodí řeč o novém datadisku ,,Hell in the Jungle'' pro Vietcong (byt' datadiskem neoficiálním). Hráč Melber a jeho kolegové, autoři, kteří na tomto projektu před pár lety začali s úsilím pracovat a vytvořili i upoutávací video trailery, z různých důvodů museli tuto zajímavou tvorbu pozastavit. Nicméně při jedné debatě v programu TeamSpeak 3 s Melberem padly náznaky, že by se v budoucnu datadisk mohl dotáhnót do konce. Vše je samozřejmě závislé na volném času, který je k tomu nezbytný.

Jenom ke stručnému připomenutí: Kdo už někdy dříve trailer viděl a něco si i textem na internetu k němu našel a zjistil, o plánovaných pár misích navíc, tak ví, že se jedná o některé mise, které se neodehrávají v příběhu hry (například jako ,,nástřel'' mapa Storm z Rychlé bitky a zároveň základní mapa pro hru po internetu, ale taktéž nesmíme zapomenót i na lokální sít' nazývající se LAN). Jelikož ale pochopitelně nebude datadisk vyvinut dávno-předávno zaniklým PTERODONem, nebude obsahovat nové namluvené dialogy a monology postav dabingherců - pouze budou převzaty a podle plánu souvisle prostříhány z obou původních Kampaní Vietcongu 1 a Fist Alphy a budou tím pádem tak uzpůsobeny plánům, průběhům a případným změnám situací v misích.

Někteří z nás stále doufáme a vyčkáváme, jestli se ho v nejbližší časově nespecifikované době dočkáme. Každý, dodnes vášnivý a věrný hráč Vietcongu, pro kterého je hra doslova náboženstvím, je moc zvědavý a vyhlíží ho. Uvidí se za neurčitý čas, jestli se potvrdí lidové pořekadlo ,,trpělivost růže přináší'' . Myslíte si tedy, že se ,,Hell in the Junglu'' dočkáme? Hlasovat můžete níže v anketě a taktéž se podívat i na upoutávací video trailery.