Nově nyní možnost pořízení Vietcong triček a mikin ,,na míru''

25.05.2023 12:37

 

    Snaha nastartovat Vietcong po 20 letech (alespoň trošku nalákat zpátky hráče a zároveň zkusit přivodit i nové) je tady. Alespoň tak to vyplývá z komunikace s členem českých Facebookových komunit Vietcong.COM, ,,Vietcong je stále naživu'' a {G.S} Team (official), s hráčem {G.S} Mc Karkysowicem , která dnešním dnem proběhla. Jedná se v podstatě o kontakt s člověkem, jenž streamuje hodně her na sociální síti TikTok a mezi nimi je i Vietcong, který mimochodem rozhodně v této aktivitě při svých narozeninách chybět nemůže. :-)

V této souvislosti naší oblíbené hry a také i k tomu letošnímu výročí, trošku navrátit Vietcongu zašlou slávu v určitých formách, je podle dostupných dílčích informací možné na objednávku s podrobným popisem si pořídit pro radost tričko, mikinu, čepice nebo i obyčejné nálepky u Karkyho kamaráda , který vlastní firmu k těmto účelům (mimochodem, Karkyho kamarád na tohoto člověka, co streamuje hry, údajně narazil na herním serveru).

S odvoláním na Karkyho, který tyto informace přemostil, sem dávám na základě jeho souhlasu kontakt na Facebook, kde ho v případě zájmu o objednání některého z produktů, najdete ho jako George Karky - přímým kliknutím odkazem na jeho jméno. Kdo však nevlastní osobní profil na Facebooku, je možné mu napsat na johnynemonic1994@seznam.cz .

Kdo by tedy měl zájem v případě, že by chtěl například tričko s představou, aby vypadalo dle Vašeho vlastního přání a to jak z přední strany, tak také zadní, stačí Karkyho zkontaktovat a po domluvě mu poslat nezávazný obrázkový návrh předlohy i s doplňujícím přesnějším popisem. Zároveň určitě nezapomeňte, jaká je Vaše velikost, nicméně obecně se většinou doporučuje o jednu velikost větší. Celý tento nápad mi přišel být dobrý a pro vášnivého a věrného hráče Vietcongu je určitě skvělé, pokud by se mohl lidem kolem hrdě pyšnit ošacením v ,,barvách'' Vietcongu. Více bližších informací u Karkyho osobně. :-)

Jako jeden příklad pro představu, jaká předloha je v nabídce od Karkyho kamaráda, je možné prohlédnout si zde níže. Podle podané informace na Facebooku od Karkyho je možná jak pánská, tak i dámská kolekce a je možné zvolit zelenou barvu. :-)

 

 

PŘEDNÍ STRANA

 

 

ZADNÍ STRANA (ROVNĚŽ MŮŽE BÝT I JAKO PŘEDNÍ)