Upoutávací nadpisy i s datumy v den vytvoření nové Novinky

08.09.2021 10:44

 

    I když je to momentálně tzv. ,,s křížkem po funuse'' a asi to mělo přijít hned po založení tohoto Elit'áckého webu, tak nově budou u upoutávacích nadpisů na Hlavní - Úvodní stránce před konkrétní napsanou Novinkou datumy v ten den, kdy konkrétní Novinka vznikla. Jasný - ted' se po přečtení tohoto textu někdo může zasmát, že jsem to tak skutečně nedělal za dob, kdy se Elita založila na základě webového zázemí a pak později, kdy se postupně nabírali noví členové a že nyní je to s mnohaletým zpožděním, kdy už to není tak relevantní.

Už v té době mohli mít návštěvníci webu víceméně nadstandardní servis ohledně toho, která Novinka je svým založením datumově aktuální (byt' jasně - datumy založení třeba u článků k přečtení, zde v sekci Novinky, jsou u nadpisů a na Hlavní stránce jdou ty upoutávací chronologicky dolů - to znamená, že kromě významně modře obarvené extra velké Novinky umístěné napevno, je vždy pod nadpisem ,,Upozornění návštěvníkům o Novinkách'' nejnovější zelená Novinka, která je zas novější posunuta níže a ty ostatní starší se taktéž posunují dolů a aby byl co nejlepší přehled pro návštěvníka už při prvotním načtení Úvodní stránky, budou před nadpisy nově předepsány datumy. Ty však nebudou nutně součástí přímého odkazu pro kliknutí myši, ale podle uvážení nejspíš jako pouhý text, ale záleží samozřejmě na estetice samotného nadpisu.

Nicméně, i po této (a musí se upřímně napsat) zašlé době slávy Vietcongu, jsou už jen vyjimečně vydávány Novinky a právě proto, že všeobecná aktivita je de fakto na nule a Novinky jsou na Hlavní stránce ponechávány jako aktuality i pár měsíců, na základě této skutečnosti jsem se rozhodl takto dlouho ponechané Novinky, než jsou smazány, označit datumy, protože nyní Novinka může být na úvodní stránce pro konkrétní příklad 3-4 měsíce. Datumy tedy mají za úkol pouze návštěvníkům ihned ukázat bez klikání nejen na sekci Novinky, ale kdykoliv se jakákoliv jiná aktivita mimo rámec článků naposledy na webu odehrála - a to jak již bylo zmíněno - ve dne jejího založení, čímž návštěvník zjístí, zda byla na webu provedena aktivita - která má mít již skutečně orientační charakter a tak narozdíl od jiných neaktivních Vietcong fanouškovských webů bude Elit'ácký web s okamžitou platností trochu odlišen - po této lehce organizační stránce.